• COFFEE BEANS

     

    コーヒーは生鮮食品同様、焙煎してからの鮮度管理が重要。
    ロースターでは、お客様に “本当に美味しいコーヒー”を楽しんで頂きたいという想いから、

    新木場“THE FACTORY”にて自家焙煎した豆を販売・使用しています。
    飲み頃は、焙煎日から3日〜14日(深煎りのものは6日〜14日)
    新鮮さの証明として全ての豆に “焙煎日を明記”しています。

    BLEND -ブレンド豆-

    #05 THE BEST BLEND

    ザベストブレンド (店内で提供しているホットコーヒー)

    <全ての人に愛されるブレンド><一日に何杯でも飲めるコーヒー>を目指し開発された王道ブレンド。コーヒーの魅力であるフルーティな酸、マイルドなアロマ、程よい苦みとコク、そして爽やかな後味。厳選された良質な珈琲豆をバランスよく配合し、満足感と飲みやすさを両立させるべく導き出した黄金比。

    朝に昼に、また夜に。日常にささやかな色彩とさりげない奥行きを。

     

    A classic blend developed to be a coffee loved by everybody or to be had many cups a day. Fruity acidity, mild aroma, modest body and bitterness, and fresh aftertaste, which are the main charms of a coffee can be fully enjoyed. Carefully selected coffee beans of good quality are blended with a good balance while satisfactory body and ease of drinking are realized at the same time.

     

    <配合>

    マグダレナSUP (コロンビア)30%

    セレージャナチュラル シティロースト(ブラジル)30%

    セレージャナチュラル フレンチロースト(ブラジル)20%

    セントタラスSHB (コスタリカ)10%

    シャキソG1 (エチオピア)10%

     

    125g/ ¥530

    #02 BITTER SWEET BLEND

    ビタースイートブレンド (店内で提供しているアイスコーヒー)

    しっかりとしたコーヒー感と飲み応えを追及した個性派ブレンド。味が平坦になりがちなアイスコーヒーでも十分に楽しめる様、カカオのような甘みのブラジル完熟豆に極上のマンデリンをスパイシーに配合。バランスの取れた深い味わいとクリアでキレのある後味はブラックでも◎。

     

    A unique blend of a typical coffee-like flavor and satisfactory body. Brazilian Cereja, which has a sweetness that resembles cacao and Mandheling of the best quality are spicily mixed. This balanced, clear, and sharp aftertaste can also be enjoyed by having it black.

     

    <配合>

    パクセG1 (ラオス)50%

    セレージャナチュラル(ブラジル)30%

    マンデリンG1<ビンタンリマ>(インドネシア)20%

     

    125g/ ¥540

    #03 CAFÉ AU LAIT BLEND

    カフェオレブレンド (店内で提供しているカフェオレ)

    フランスの伝統的カフェオレ・レシピを現代風に解釈し、ミルクとの相性を最大限に考えたスペシャルブレンド。

    個性の強い豆を大胆に使用し、深煎りにすることで引き出したコーヒーオイルのまったりとしたコクと芯のある苦みがミルクとの絶妙のマリアージュを演出。

    砂糖を加えなくても素材本来の甘みが楽しめる、贅沢なカフェオレタイム。

     

    Interpreting the traditional French café au lait recipe in a modern way, this special blend aims to achieve the best compatibility with milk. Mild coffee oil and sharp bitterness derived from dark roasted beans with strong characters realize a remarkable combination with milk. Natural sweetness of the beans can be fully enjoyed without adding any sugar, which must enhance the value of your luxurious café au lait break.

     

     

     

    <配合>

    セレージャナチュラル(ブラジル)40%

    パクセG1 (ラオス)30%

    セントタラスSHB (コスタリカ)20%

    マンデリンG1<ビンタンリマ>(インドネシア)10%

     

    125g/ ¥530

    SINGLE -シングル豆-

    #10 BITTER AND SPICY

    ビターアンドスパイシー【インドネシア】

    濃厚なコクから立ち昇る華やかで芳醇な香り。

    味覚の高低差と立体感のあるゴージャス系コーヒー。

    世界中のコーヒーファンを虜にする、スパイシーなニュアンスとトロピカルなフレーバーは唯一無二。中でも、マンデリン最高グレード<G1>をはるかに超える厳しい基準をクリアした極上の五つ星【ビンタンリマ】を使用。

     

     

    Glamorous mouthfilling aroma arises from this single-origin coffee of tremendous richness. This is, so to say, a “gorgeous” type of coffee with multiple layers of taste. The spicy nuance and tropical flavor that attracts coffee fans around the world is one of a kind. “Bingtan Lima” is a five-star winning gourmet coffee which has cleared the standards much stricter than “G1”, the best quality Mandheling.

     

    <品名>

    マンデリンG1<ビンタンリマ> (インドネシア)

    <産地>

    スマトラ島北部リントンニフタ/バランギナン 標高1,400m

    クロップ: 16/17 精製: スマトラ式パルプトナチュラル 品種: 在来種

    <ローストレベル> フレンチロースト

     

    125g/ ¥750

    #11 MILD AND CREAMY

    マイルドアンドクリーミー【コロンビア】

    マイルドコーヒーの代名詞であるコロンビアから厳選した良質産地、ウィラ。

    現在コロンビアで最も注目を集めるこの産地の特徴は、マイルドさの中に潜むベリーやカシスのような妖艶なニュアンス。さりげない色彩感をクリーミーな口当たりの中に感じる名品。

    ※マグダレナとは、産地を流れる大河の名。

     

     

    A carefully selected single-origin coffee from Colombia, a country famous for its top-quality mild type coffee. Huila is particularly gathering much attention as a coffee production area especially because of its fascinating cassis or berry-like flavor combined with its mildness. A fine creamy feel can be enjoyed together with this modest yet vivid taste. *Magdalena is the name of the river that runs through Huila.

     

    <品名>

    マグダレナSUP (コロンビア)

    <産地>

    ウィラ県サンアウグスチン村  標高1,350〜1,850m

    クロップ: 16/17 精製: ウォッシュ 品種: カツーラ/ティピカ他

    <ローストレベル> シティロースト

     

    125g/ ¥530

    #12 CACAO AND NUTTY

    カカオアンドナッティー【ブラジル】

    まるでチョコレートのようなカカオ感と柔らかな甘み。後味にナッティーな香ばしさがほのかに漂うブラジルコーヒーの逸品。軽やかな酸とボディ感のバランスが良く、様々なものと自然に馴染むオールマイティーさが魅力。

    シティローストではナッティーなバランス、フレンチローストではビターチョコレートのニュアンスが楽しめる。

     

    Enjoy the flavor of cacao and tender sweetness that resembles that of chocolate. This is a masterpiece of Brazilian coffee which also boasts a subtle nutty finish. It naturally matches various other tastes due to its light acidity and balanced body.

     

     

    <品名>

    セレージャナチュラル(ブラジル)

    <産地>

    ミナスジェライス州 セラード地区  標高1,050m 規格: No.2 S16up

    クロップ: 16/17 精製: ナチュラル 品種: ムンドノーボ、カツアイ他

    <ローストレベル> シティロースト

     

    125g/ ¥520

    #14 SWEET AND SMOOTH

    スイートアンドスムース【コスタリカ】

    柔らかく包容力のある甘みとスムースな口当たり。

    しっかりしたコクと一体化した甘みには、爽やかさもただよう。

    中米高地産豆の特徴である明るい酸のニュアンスを残しつつ、中深煎りにすることにより引き出したボディ感との絶妙なバランス。

     

    Tender sweetness softly enwraps the tongue leaving a smooth feel in the mouth. The sweetness comes together with mildness which even creates a refreshing taste. Full-bodied and perfectly balanced by a medium dark roast, this coffee retains tempting clear acidity typical of Central American coffee.

     

    <品名>

    セントタラスSHB(コスタリカ)

    <産地>

    タラス地区  標高1,700〜1,900m

    クロップ: 16/17 精製:ウォッシュ(100%サンドライ)品種: カツーラ、カツアイ他

    <ローストレベル> フルシティロースト

     

    125g/ ¥580

    #15 CLEAR AND FRUITY

    クリアーアンドフルーティー【エチオピア】

    コーヒーの原点であり、原点コーヒーの最高峰エチオピアより厳選した

    華やかで爽やかな果実感。時間とともに変化してゆく色彩感とクリアで

    美しい酸味をゆっくりと。ワイングラスで常温まで楽しめるコーヒーの新領域。

     

    Primal coffee from Ethiopia, the origin of coffee, exclusively picked for its fruitfulness and brightness.

    Indulge in the Earthy colors that shift with time, and the clear, beautiful acidity. These beans can be enjoyed in a wine glass even when in room temperature. Truly a new-age coffee.

     

    <品名>

    グジ・シャキソG1(エチオピア)

    <産地>

    シダモ地方グジ地区

    クロップ: 16/17 精製:ウォッシュ 品種: ティピカ系在来種

    <ローストレベル> ハイロースト

     

    125g/ ¥630

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